Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cine este principala rivală a Simonei Halep la Jocurile Olimpice din 2020. „Sper că va fi un an de aur”

Tuesday, 03 December 2019, 17:45 Sursă: Realitatea.NET

Barty (23 de ani) a avut 59 de victorii și 14 înfrângeri în 2019, a câștigat patru turnee (Miami, Roland Garros, Birmingham și Turneul Campioanelor) și a jucat finala Fed Cup, Australia – Franța.

Sunt foarte încântată că voi participa în premieră la Jocurile Olimpice. Cred că anul viitor poate fi şi mai special cu Jocurile Olimpice, un an de aur, dar sunt multe lucruri din noul an pe care le aştept cu nerăbdare„, a spus Ashleigh Barty, citată de Reuters.

Și Simona Halep (locul 4 WTA) a anunțat că Jocurile Olimpice reprezintă prioritatea ei în 2020. Constănțeanca a câștigat trei dintre cele patru confruntări cu Barty.

Primul obiectiv pentru Ashleigh Barty în 2020 este câștigarea Openului Australiei. Australia n-a mai avut un câştigător la primul turneu de Mare Şlem al anului din 1978.

La Melbourne, Barty va fi principala favorită. „Sunt alte 127 de fete la tragerea la sorţi pe care trebuie să le înfrunt. Indiferent de numărul care este lângă numele tău, fiecare încearcă să facă acelaşi lucru. Până la urmă, trebuie să mă pregătesc așa cum trebuie în următoarele cinci sau şase săptămâni pentru a avea cea mai bună şansă şi să mă simt bine când începe Australian Open„, a spus Ashleigh.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT