Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Interzis în Europa! Un club din playoff nu a primit licenţa

Friday, 05 June 2020, 20:01 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Astra Giurgiu este echipa care ar putea să facă doar act de prezenţă în playoff. Deşi avea şanse chiar la un loc pe podium, echipa lui Ioan Niculae nu a primit licenţa pentru participarea în cupele europene.

Astra contestase decizia iniţială, însă nici Comisia de Apel a sistemului de licenţiere nu a schimbat-o.

“Comisia de fond a refuzat acordarea licenței UEFA clubului Asociația Fotbal Club Astra pentru neîndeplinirea criteriului de infrastructură, respectiv încălcarea art. 23 Stadion omologat pentru campionatul național Liga 1, percum și pentru neîndeplinirea criteriului financiar, respectiv încălcarea art. 46, 47 și 47bis.

Asociația Fotbal Club Astra a contestat hotărârea instanței de fond la Comisia de apel pentru acordarea licenței cluburilor.

Vineri, 5 iunie 2020, Comisia de apel a pronunțat decizia definitivă și executorie pe plan național, prin care s-a respins apelul formulat de club și s-a menținut hotărârea Comisiei pentru acordarea licenței cluburilor – instanța de fond, prin care a refuzat acordarea licenței UEFA, pentru sezonul 2020-2021, clubului Asociația Fotbal Club Astra” – a fost anunţul oficial al FRF.

Vezi pe realitateasportiva.net care sunt cluburile care au luat licența pentru cupele europene.Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT