Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Becali nu-și face probleme: ”Pe Chindriș îl aduc doar când mă hotărăsc eu!”

Wednesday, 13 May 2020, 14:06 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Nemulțumit de cum au decurs discuțiile înainte de Paște, Gigi Becali a scăzut oferta pentru internaționalul de tineret la 400.000 de euro.

Chiar dacă Valeriu Iftime a anunțat recent că fundașul formației sale este dorit în La Liga, Becali nu își face probleme în privința transferului internaționalului de tineret.

”Iftime trebuia să bată fierul cât era cald. Eu știu că este greu în perioada asta să plătești salariile la timp și să faci rost de bani, dar eu nu vorbesc de 100 de ori pentru Chindriș. I-am oferit lui Iftime înainte de Paște 580.000 de euro și i-am spus să se gândească bine. L-am avertizat că după Paște o să scad la 400.000 de euro, dar probabil a crezut că glumesc, nu?

Au scris spaniolii că îl vrea Valencia? Aolo! Dar Barcelona nu îl vrea? Tată, pe mine mă cheamă Gigi Becali și nu mă face nimeni să dau bani aiurea pe un jucător, mai ales în perioada asta. Pe Chindriș îl aduc doar când mă hotărăsc eu, nu când îmi spune unul sau altul că îl vrea Valencia sau Barcelona” a declarat Becali pentru ProSport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT