Anamaria Prodan, ceartă cu Ilie Dumitrescu? Ar fi pornit de la costumaţia lui Reghe

Thursday, 21 March 2019, 13:00, Sursă: REALITATEA.NET

Costumaţia ciudată a lui Laurenţiu Reghecampf, care a apărut în Emirate îmbrăcat într-o vestimentaţie pe care unii au asemuit-o cu pijamalele, ar fi născut conflicte. Galeria Foto.

Adaugă părerea ta

UPDATEAnamaria Prodan susţine că acel cont de Facebook care a găzduit afirmaţia lui Ilie Dumitrescu ar fi fals. "Referitor la aceasta pagina a lui Ilie Dumitrescu, este una falsa. Tocmai ce am închis tel cu Ilie. A anunțat și el peste tot. Eu cu Ilie nu am Vb despre așa ceva niciodată și nici nu știu despre ce este vorba. Va rog sa raportați pagina ca fiind falsa. Multumesc!", a postat Prodanca tot pe Facebook, lăsând, astfel, de înţeles că nu există niciun conflict între ea şi Dumitrescu.

Ştirea iniţială:

După ce Ilie Dumitrescu a afirmat că el nu ar ieşi aşa din casă, nici măcar pentru bani, Anamaria Prodan, soţia lui Reghe, s-a sesizat şi l-a sunat pe fostul internaţional român.

Costumaţia ciudată a lui Reghe, în Galeria Foto.

Conform lui Dumitrescu, sexy-impresara ar fi folosit cuvinte jignitoare. Iată postarea analistului Digisport:

"Dragii mei, sunt puțin profund mâhnit de cele întâmplate in ultima vreme. Mai exact ieri am fost sunat de către doamnă Reghecampf, fostă Prodan, ca să îmi ceară explicații despre declarația mea din GSP.

Stimată doamnă, nu sunt critic de modă așa cum spuneți dumneavoastră, ci pur și simplu am răspuns unor întrebări și atât. Nu e problemă mea conflictul familiei dumneavoastră cu presa, deci vă rog să vă revizuiți comportamentul, chiar și vocabularul care nu vă face cinste. Îmi este greu și rușine să reproduc cele spuse de către dumneavoastră.
Eu am spus doar că nu aș ieși așa din casă, chiar nu aș face-o nici măcar pentru bani.

Vă spun cu sinceritate ca nu imi doresc continuarea acestui conflict. Vă salut și vă iubesc pe toți!".

Citiţi şi:

Anamaria Prodan, poziţie 18+ pe plajă la Abu Dhabi, când credea că n-o vede nimeni