ACUZAȚII ȘOCANTE după ce Timișoara a retrogradat. Săgeata, Viitorul și Vaslui cad și ele

Wednesday, 21 May 2014, 23:45 Sursă: Mediafax

Preşedintele clubului ACS Poli Timişoara, Ioan Timofte, a declarat, miercuri seară, după retrogradarea în liga secundă, că meciul direct dintre adversarele la retrogradare, Gaz Metan-FC Braşov, scor 1-1, a fost o "parodie".

Adaugă părerea ta

"Nu am retrogradat astăzi, ci din cauza mai multor meciuri. Am asistat la o parodie la Mediaş. M-au păcălit până în minutul 60, apoi a fost o parodie. Supărarea este mare, dar de mâine ne apucăm de treabă. Sper să continuăm cu an Alexa", a declarat Timofte la DigiSport.

Şi antrenorul Dan Alexa a afirmat că meciul de la Mediaş a fost "o ruşine": "A fost o ruşine de meci la Mediaş, îmi pare rău că nu am dat gol mai târziu. Vinovatul pentru această retrogradare sunt eu. Am ştiut ce mă aşteaptă, am ştiut că-mi asum un mare risc, nu am reuşit, este un mate eşec al carierei mele".=

Formaţia ACS Poli Timişoara a retrogradat în Liga a II-a, în ciuda victoriei de pe teren propriu, de miercuri, scor 1-0 (1-0), din meciul cu echipa Concordia Chiajna, contând pentru ultima etapă a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bărbuţ, în minutul 49, cu un şut la colţul lung.

Formaţiile Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, miercuri, la Mediaş, în ultima etapă a Ligii I şi s-au salvat de la retrogradarea în liga secundă. Pentru Gaz Metan Mediaş a marcat Vitinho '48, iar pentru FC Braşov a înscris Cristea '76.