Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ACCIDENTARE ORIBILĂ în sport. Un mare campion a căzut la schi

Friday, 10 January 2014, 19:23 Sursă: Mediafax

Morgenstern a căzut la un antrenament pentru un concurs de sărituri cu schiurile, prevăzut în week-end, la Kulm. Sportivul s-a dezechilibrat la a doua săritură şi s-a lovit puternic la spate şi la cap. El a fost inconştient pentru scurt timp, însă şi-a revenit şi a fost transportat la spital.

"El suferă de un traumatism cranian important şi de o contuzie la plămâni. Sportivul, care este conştient şi lucid, va rămâne la terapie intensivă în următoarele 72 de ore", a anunţat federaţia austriacă de schi (ÖSV).
Viaţa sportivului nu este în pericol, a declarat Josef Obrist, medicul care îl tratează, pentru agenţia APA.
"Trebuie să analizăm ce s-a petrecut. Suntem destul de îngrijoraţi", a declarat, imediat după căzătură, antrenorul echipei austriece, Alexander Pointner.

La 15 decembrie, la un concurs de sărituri cu schiurile în Germania, Morgenstern, campion olimpic la Torino în 2006 şi dublu medaliat cu aur la echipe în 2006 şi 2010, a căzut, iar unul dintre schiuri l-a lovit în faţă. Două săptămâni mai târziu, el a ocupat locul doi la Turneul celor Patru Trambuline, după compatriotul său Thomas Diethart.

VIDEO AICI. 

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT