A pierdut tot pentru a-și salva copilul de o boală cumplită! Apoi a renunțat la o ofertă de 800.000 de euro

Wednesday, 15 January 2020, 13:15 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Noul antrenor al Petrolului, Costel Enache, are o poveste de viaţă mai puțin cunoscută. Denis, fiul tehnicianului, s-a confruntat cu o boală gravă, iar tatăl lui a cheltuit o sumă mare de bani pentru a-l trata.

Costel Enache (46 de ani) l-a înlocuit la Petrolul pe Flavius Stoican și are ca obiectiv promovarea în Liga 1. ‘Lupii galbeni’ au încheiat anul pe locul 8 în clasament.

Enache a mai antrenat echipele Ceahlăul Piatra Neamț, Politehnica Iași, FC Botoșani, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt, precum și naționala U19 a României.

„Costel Enache a avut o mare dramă în familie. Drama lui s-a chemat copilul (n.r. – Denis Enache), care a avut o boală criminală (n.r. – tumoare cervicală)! S-a dus la toţi sfinţii, toţi doctorii de peste tot şi aproape că nu i-au dat şanse. A dat tot ce a avut, pentru sănătatea copilului şi acesta a fost făcut bine, până la urmă…”, a declarat, pentru „Ploieşti TV”, Marius Stan, fostul preşedinte al clubului Petrolul Ploieşti.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-15 15:53:28
Faceti mai multi copii ! Ca banii vin oricum !

Minimul unei familii sanatoase este de 3 copii. Ca sa poata fi ceescuti mai usor, sa se poata ajuta intre ei, pe parinti, ... 3 e minimum oamenilor normali si ambitiosi !!!

Alte articole din: FOTBAL