Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Controale la sânge la toate firmele care se ocupă de deratizări și care distribuie produse biocide

Friday, 22 November 2019, 07:03 Sursă: Realitatea.NET

O echipă de specialiști chimiști ai Ministerului Apărării a ajuns la Timișoara pentru verificări suplimentare. După verificări, autoritățile au decis că locatarii a două dintre cele trei blocuri evacuate se pot întoarce acasă pentru că nu mai sunt în pericol. În cel de-al treilea, în care au murit doi copii și mama unuia dintre ei, trebuie să se facă mai întâi o igienizare.

Zeci de oameni sunt internați, în continuare, în spitalele din Timișoara. La medic au ajuns și mai mulți polițiști și pompieri care au fost expuși mediului toxic în primele zile de intervenție.

Subprefectul de Timiș, în videoconferința cu ministrul de Interne, a propus alocarea unei sume de bani în cazuri extreme, precum tragedia care a avut loc la Timișoara la sfârșitul săptămânii trecute.


Vezi mai multe


Alte articole din: SĂNĂTATE
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-22 09:37:10
johnneil

Curios de fiecare data este ca aceste hoarde de bugetari nu-si fac datoria decat dupa ce se intampla cate-o nenorocire. Dar nu va speriati. Si aceste controale tin doar max. trei zile. Dupa care se asteapta alta nenorocire. Pana atunci doar se semneaza statele de plata si sunt atenti daca primesc bonuri de masa si vaucere de vacanta. Si astfel sa va ajunge ca in acasta tara sa nu mai fie decat bugetari, pensionari si asistati. SI sa nu-i uitam pe politicieni, interlopi si prostalai.

2019-11-22 11:42:29
Fara HOTI. JEFUITORI, TRADATORI, CORUPTI in functii publice !!!

Intotdeauna e PRIVATUL de vina. Dar cine ia dat aprobare !? Cine la ''certificat'' !? Ciurda de bugetari hamesiti dupa salarii si spagi cit mai mari si pentru orice, ASCUND legislatia (chiar si asa proasta si ridicola cum este) si o INTERPRETEAZA (pentru ca legislatia ciumatilor a fost facuta intentionat interpretabila sa scape hotii de lux) dupa cum vor fara a exista NIMIC TRANSPARENT si LOGIC ! Exista gramezi de legi care sint necunoscute publicului care le cauta pentru ca cei care ar trebui sa le foloseasca LE ASCUND INTENTIONAT pentru a cersi spagi !!! La fel se intimpla cu tot ce inseamna legislatie, care nu este PUBLICATA si EXPLICATA ONLINE de departamentele oficiale ale statului care le foloseste. Este un HAOS intretinut intentionat de bujetarime si politic !!! Iar oamenii MOR in cele mai oribiloe moduri DEGEABA !!!

Alte articole din: SĂNĂTATE