Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vrancea, republica PSD. Sediul USR, vandalizat în timpul vizitei preşedintelui Dan Barna în Focşani

Wednesday, 24 January 2018, 11:01 Sursă: REALITATEA.NET

”Se pare că unul dintre fanii stabilității actuale a lucrurilor, să spun așa, a luat foarte literal îndemnul ”România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte” și a simțit nevoia să vandalizeze sediul USR Vrancea. Este un moment trist, care arată cât de mult mai trebuit lucrat în România”, a spus Dan Barna, președintele USR Vrancea, într-o declarație susținută în fața sediului organizației alături de Virgil Petrea, fost candidat la Camera Deputaților. 

Tudor Pop, unul dintre parlamentarii USR care erau prezenţi în Focşani, a şi postat pe pagina sa de Facebook  o relatare despre incident, dar şi două fotografii, una dintre ele cu sediul vandalizat:

"România în oglindă. Sau ce ne unește și ce ne desparte. Astăzi în timp ce eram la conferința de presă organizată la Focșani, parte din evenimentul USR Vrancea de aniversare a 159 de ani de la Mica Unire, sediul USR Focșani a fost ușor vandalizat. Nu s-au găsit nici mașini de scris, nici arme la USR, în schimb am găsit o echipă bine organizată și români care s-au saturat să stea deoparte și să privească de pe margine cum Romania este vandalizată. Mâine, în timp ce alde Oprișan și alți vătafi de județ vor ține discursuri sforăitoare de la tribună, noi vom face ce știm mai bine. Vom merge pe străzi, vom distribui ziarul "USR e vocea ta" și vom sta de vorbă cu oamenii despre cum putem face pași împreună spre ce ne unește mai degrabă decât spre ce ne desparte", a scris Tudor Pop, pe Facebook. 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ