Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Victor Ponta, părăsit de un consilier important, în cel mai dificil moment al mandatului

Saturday, 13 June 2015, 11:27 Sursă: REALITATEA.NET

"Aș vrea să îi mulțumesc premierului României pentru încrederea sa în timpul celor mai intereante șase luni din viața mea. A fost o experiență interesantă să îndeplinesc funcția de consilier onorific. Acum sunt nerăbdător să mă ocup de un nou proiect internațional, în paralel cu proiectele de consultanță deja existente", a scris Radu Magdin pe Facebook. 

Analistul Radu Magdin a fost numit în 2014 consilier onorific în materie de comunicare externă, el având rolul de a se ocupa de strategia de comunicare externă a premierului, cu accent pe poziționarea României în media europeană și internațională, informează Biroul de presă al Executivului.

Radu Magdin este analist si consultant, CEO al Smartlink Communications, din 2012. A lucrat în România la Ministerul de Externe (2004-2005) și la Agerpres (2006-2007); apoi la Bruxelles la Parlamentul European (2007-2010), pentru rețeaua media EurActiv (2010-2011), respectiv pentru Google (2011-2012). Este pasionat de comunicarea politică, face parte din Grupul Liderilor Emergenți NATO (2014) si a fost ales în topul Forbes România al trendsetter-ilor pe anul în curs.

Victor Ponta se află în cea mai dificilă perioadă a mandatului său, în contextul problemelor sale legale, fiind ținta unor critici indirecte din partea ambasadelor statelor Occidentale, după blocarea în parlament a urmăririi sale penale.

Vineri, Ponta s-a afișat alături de Vladimir Putin, Aleksandr Lukashenko și Recep Tayyip Erdogan la o reuniune sportivă boicotată de liderii europeni. 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ