Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un consilier PSD şi-a cerut scuze pentru limbajul la adresa alegătorilor lui Iohannis

Wednesday, 19 November 2014, 17:51 Sursă: REALITATEA.NET

„Luni am scris un comentariu despre rezultatul alegerilor din Romania. Cu supărare, cu multă frustrare si scrisă intr-un limbaj mai puţin academic care nu mă reprezintă ! Îmi cer scuze pentru limbaj dar nu-mi pot cere scuze pentru opinie, nu-mi pot cere scuze pentru faptul ca sunt PSD -ist. A fi PSD-ist nu însemna ca sunt HOŢ, a fi PSD-ist nu înseamnă ca sunt Comunist sau Corupt. Felicitări tuturor romanilor pentru faptul ca duminică au demonstrat ca POPORUL ESTE SUVERAN!!”, a scris, astăzi, pe pagina de socializare Facebook, Bogdan Matişan.
Comentariul vine după ce, consilierul PSD postase, luni, tot pe Facebook, că „cei care au decis soarta României pentru încă un deceniu au o minte cât o nucă” şi că „Asta e România (o ţară de cocalari si manelişti), o ţară unde e important ce mâncam mâine (de 20 euro) nu ce mâncam poimâine!"
De asemenea, referitor la acest aspect, preşedintele PNL Focşani, Tudorel Trofin, a organizat, astăzi, o conferinţă de presă în care a condamnat un astfel de limbaj.
„Aş vrea să trag un semnal de alarmă pentru astfel de manifestări, cum au avut fraţii Matişan, ambii persoane publice, unul consilier local, mai ales că a fost şi viceprimar, unul delegat pentru conducerea Gărzii de Mediu Vrancea. Nu cred că ar trebui să discutăm acum despre lipsă de experienţă, despre un impuls de moment, pentru că sunt oameni care totuşi fac politică de atâta vreme. Dacă frustrarea pierderii unei întreceri electorale te face să foloseşti asemenea cuvinte şi să ai asemenea păreri despre cei care au votat împotrivă înseamnă că mai avem mult de învăţat despre ce înseamnă a fi persoană publică în Focşani şi în judeţul Vrancea. Dacă aş avea un coleg în organizaţia municipală care să facă ceea ce au făcut ei i-aş fi cerut să se retragă din toate funcţiile pe care le deţine”, a declarat Tudorel Trofin.


Mai multe pe Adevărul.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ