Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Udrea: Am avut discuţii cu Cioabă, PMP îşi doreşte un parteneriat cu comunitatea romă

Monday, 24 March 2014, 18:02 Sursă: Mediafax

Udrea a spus că a avut discuţii cu reprezentantul comunităţii rome din România. "Cred că trebuie să vină vreme când clasa politică trebuie să fie resposnabilă pentru această minoritate, cea mai mare din România, în care cei care conduc ţara să se gândească cum să integreze această comunitate în societatea românească", a spus Udrea.

Ea a anunţat că PMP îşi doreşte să construiască un parteneriat benefic pentru România cu romii şi a precizat că, din experienţa pe care a avut-o în campanile electorale în care a participat, nu crede în "povestea aceasta cu dăm voturile de la romi".

"Nu există aşa ceva, asta este ca povestea «Să cumpărăm voturi cu sacoşa, în zona rurală». În realitate nu se întâmplă aşa", a arătat Udrea, precizând că nu astfel trebuie folosită comunitatea romă şi că încercând să obţină voturi prin negocieri cu reprezentanţii acestei comunităţi se face mult rău României.

Potrivit Elenei Udrea, PMP nu îşi propune, în urma discuţiilor cu Dorin Cioabă, un parteneriat "de formă" şi nu este interesat de voturile populaţiei de etnie romă, ci ca aceştia să fie integraţi în societate.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ