Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Toni Greblă, la ieșirea de la DNA, întrebat dacă a primit necuvenit rochii de damă: Doamne ferește!

Thursday, 22 January 2015, 10:55 Sursă: REALITATEA.NET

Toni Greblă a spus, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a stat mai bine de o jumătate de oră, că procurorii l-au ridicat de la apartamentul în care locuieşte şi l-au adus la DNA. Judecătorul constituţional a adăugat că faptele de care îl acuză anchetatorii nu au nicio legătură cu activitatea sa de la Curtea Constituţională, precizând că nu a dat nicio declaraţie în faţa anchetatorilor. "Nu am făcut niciodată afaceri, din 22 decembrie până în prezent, nu am acţiuni la societăţi comerciale. Ceea ce se susţine nu are nicio legătură cu activitatea la Curtea Constituţională. (...) Imaginea mi-o periclitează, de aceea mă şi deranjează foarte mult", a mai spus Toni Greblă.

Judecătorul Curţii Constituţionale a arătat că mai împrumuta o maşină de la finul său Ion Bîrcină, dar "era în familie". Întrebat dacă a primit rochii pentru soţia sa, precum şi alte foloase necuvenite, pentru traficarea influenţei, aşa cum susţin procurorii, Toni Greblă a spus: ”Doamne ferește”.

Întrebat dacă deţine ferma de struţi din Gorj la care fac referire anchetatorii, Toni Greblă a spus că este "o gospodărie ţărănească", în care sunt şi şapte struţi, dar nu este a sa. Toni Greblă a mai spus că nu încasează niciun ban de la această crescătorie, precizând: "De la şapte struţi, te costă mai mult întreţinerea decât venitul, astfel că ce venit să-ţi dea şapte struţi?".

 Mai multe pe Mediafax

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ