Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tomac: PMP e mulţumit de rezultatul alegerilor pentru PE; nu am vorbit cu Băsescu

Monday, 26 May 2014, 14:14 Sursă: Mediafax

Tomac a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu. "Nu am discutat cu domnul preşedinte (Băsescu - n.r.), noi am avut o şedinţă până târziu, am aşteptat rezultatele, noi suntem un partid de dreapta, singurul partid de centru-dreapta care a crescut într-un timp foarte scurt. Sperăm să reuşim ca până în toamnă să ne consolidăm toate structurile locale", a precizat Tomac într-o conferinţă de presă.

El a spus că PMP este pregătit să discute cu PDL şi cu toate partidele de centru-dreapta pentru a realiza o platformă comună care să dea semnalul că există unitate în acţiune pe centru-dreapta pentru mai multă eficienţă în toamnă.

De asemenea, Eugen Tomac a mai spus că, la patru luni de la înregistrare, PMP a reuşit să treacă de primul test, cel al alegerilor europarlamentare, şi a obţinut scoruri bune în Capitală, în Constanţa, în Târgovişte, Drobeta Turnu Severin şi în Piatra Neamţ: "PSD cel care viza să obţină peste 40% nu a obţinut nici el acest scor, e la 37% şi asta arată că puterea pesedistă poate fi învinsă dacă există suficientă înţelepciune din partea forţelor de centru-dreapta".

Tomac a făcut aceste precizări după o şedinţă a conducerii PMP, el arătând că evaluarea liderilor PMP coninuă.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ