Senatul a respins desfiinţarea SIIJ. Rareş Bogdan, prima reacţie

Wednesday, 11 December 2019, 12:50 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Liberalul Rareş Bogdan a reacţionat după ce Senatul a votat împotriva desfiinţării SIIJ şi a anunţat că lupta va continua, deoarece fără stat de drept, România poate pierde bani europeni. 

"Stați liniștiți, avem ac de cojocul lor! România nu e terenul de joacă al corupților, nu vom tolera presiunile, terorizarea magistraților! Fără o Justiție independentă nu există stat de drept, iar fără stat de drept suntem în pericol să pierdem bani europeni!

Iar fără bani europeni, România poate rămâne prizoniera celor care vor să țină populația în mizerie și sărăcie, pentru a o putea folosi în interes de clan! Lupta continuă, oameni buni!", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook. 

Senatul a respins proiectul de lege al USR care prevedea desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ).

Au fost 43 de voturi pentru respingerea inițiative legislative, 27 de voturi „pentru” adoptare și trei abțineri.

Pe 27 noiembrie, proiectul inițiat de deputații și senatorii USR a trecut tacit de Camera Deputaților, prin depășirea termenului pentru dezbatere și vot final.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-11 13:17:43
Raresica, putina "artemetica":

43+27+3=73. Cati senatori sunt? Cati senatorii au PNL si USR impreuna? Doar 27? Nasol! Deci, n-ar fi mai bine sa va uitati intai prin ograda voastra? Ca si pe-acolo sunt probleme!

2019-12-11 13:20:53
Io cre ca ncepe degringolada..

tre "protectie" musai! "300"!!

2019-12-11 15:03:17
Dl Ciolacu,v-a tras-o Senatul ati aprobat tacit lege de desfiintare a controlului infracțional la magistrati.,după arestarea lui Dragnea ?

Ați uitat,dle Rares Bogdan ,să includeti in peroratie si poporul ,care dă-i șii luptă de la 48... Boierule,nu e mai bine pentru dv ,ca pentru mine ar fi ideal,ca magistrații să nu comită infracțiuni ?De ce sa fie imuni ,când initial chiar președintele meu voia sa renunte la imunitae ,dar s-a trezit din agonie.SIIM nu face presiune ,ea cerceteaza infractiuni,si dacă nici judecătorii nu stiu ce sunt alea infracșiuni ,va iert,cum zice Topârceanu ”E vechi păcatul /Și nu esti prima vinovată/.Deci magistrati vedeti de unde vin telefoanele,ca ei se ascud sub condamnare lui Dragnea de justiția independentă si suverană.Vreți abuzuri domnul Rares Bogdan ,faceti in politică lasat justiția sa fie corectă,ca romanii,strămoșii mei,îi lapidau pe martorul mincinos/adus de SRI ,nu stiu/si pe judecătorul corupt.Mai bine PSDist ,decân ca piatra...

2019-12-11 15:45:21
Paine si circ in Romanica

Cap de penis delireaza cu magistratii de parca ar fi o categorie aparte de oameni speciala...dar fara pensii si pensionari speciale... Trebuie sa-i reamintim cum se plimba valizele cu bani pe la diverse judecatoare deja aflate in puscarie? Si asta ca nu se mai putea.... Cap de penis, taci ca miroase a putregai.

Alte articole din: Ultimele Stiri