Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Secretara Primăriei NANA: Terenul cumpărat de IOANA BĂSESCU, înregistrat de Adrian Rădulescu

Tuesday, 21 January 2014, 14:49 Sursă: Mediafax

COMISIA CĂLĂRAŞI. "El (Adrian Rădulescu - n.r.) nici nu a venit la mine, el, pur şi simplu, a venit, a adus nişte documente la Registrul agricol. Cu mine nu s-a întâlnit, nu m-a văzut. Cel de la Registrul agricol era firesc să îmi spună: la poziţia «x» s-a înregistrat doamna Ioana Băsescu cu suprafaţa de. A adus documentele domnul. La un moment dat, când avem nevoie să facem nişte situaţii, discutăm şi noi pe marginea acelor lucruri", a spus Tudoriţa Nicolae.

Întrebată dacă a fost contactată vreodată de consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, ea a răspuns: "Nu. Niciodată".

COMISIA CĂLĂRAŞI. Chestionată când a aflat că respectivul teren a fost cumpărat de Ioana Băsescu, secretara a spus că era normal să afle acest lucru, pentru că fiecare om care îşi cumpără o suprafaţă de teren vine la primărie să declare, la fel ca fiecare bun.

"Am aflat când a venit la primărie să îl declare, la Registrul agricol, nu la mine. Nu în momentul acela, când facem câte o situaţie. Avem de transmis ceva şi e firesc că trebuia să văd", a menţionat Nicolae, care a adăugat că a aflat această informaţie atunci când tranzacţia era deja făcută.

COMISIA CĂLĂRAŞI.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ