Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal în Parlament. Barna, către Dragnea: "Abrogaţi OUG!". Nicolicea: "Să vă fie ruşine!"

Wednesday, 17 October 2018, 15:14 Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele USR, deputatul Dan Barna, a luat cuvântul, miercuri, la tribuna Camerei Deputaţilor, şi i s-a adresat preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, aflat în faţa sa în primul rând al băncilor destinate social-democraţilor.

„O chestiune de natură personală. O chestiune, de fapt, de colegialitate, dl Dragnea, de solidaritate, până la urmă. Presa spune că prin această ordonanţă dvs. v-aţi fi concediat, de fapt, procurorul din dosarul Tel Drum şi eu nu cred că e aşa şi din solidaritate cu dumneavoastră vă solicit să cereţi Guvernului să abroge această ordonanţă”, i s-a adresat Barna lui Dragnea.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Eugen Nicolicea, a cerut staff-ului să îi oprească microfonul lui Barna, lucru care s-a şi întâmplat.

„Vă rog să îi tăiaţi microfonul. Nu vă încadraţi în ceea ce înseamnă dreptul la replică. Acesta a fost o şmecherie de care ar trebui să vă fie ruşine. Am să propun sancţionarea dumneavoastră”, i-a spus Nicolicea lui Barna. Preşedintele de şedinţă a adăugat că incidentul se va „consemna” în fişa de deputat a liderului USR.

„Iar atragerea atenţiei, pe care v-am făcut-o, se va consemna în fişa dumneavoastră de deputat, aşa cum scrie la Regulament”, a conchis Nicolicea.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ