Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareș Bogdan, acuzat că-și sabotează propriul Guvern: "Se impune DEMISIA de onoare!"

Friday, 27 March 2020, 13:22 Sursă: Realitatea.net

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan recidivează. Grav! După tot mai desele ieșiri în decor, europarlamentarul PNL pare a fi la un pas de suspendare. Nu puțini sunt cei care, potrivit unor surse, se distanțează de discursul rareșian, pe două voci, care nu face altceva decât să arunce un con de umbră asupra propriului Guvern, afișând o atitudine duplicitară, dar extrem de vehementă, într-o perioadă în care nu numai Cabinetul, ci întreaga clasă politică are nevoie de unitate în vorbe și, cel mai important, în fapte.

Sabotajele practicate în ultima perioadă de Rareș Bogdan la adresa propriului Guvern agită apele în PNL. Lovind la vârful conducerii, chiar din inima partidului, Rareș Bogdan a intrat în conflict deschis cu propiii colegi.

Singur s-a trădat, lăsând să răsufle, chiar “din gura lui”, tensiunile care încep să macine liderii partidului. Într-un schimb de replici dur, pe Facebook, pe care Rareș Bogdan l-a avut cu fostul ministru PSD al Culturii Lucian Romașcanu, cel din urmă îi atrăgea atenția asupra derapajelor grave de care se face vinovat tot mai des în spațiul public. În plus, comentariile la o postare care a fost ulterior ștearsă trădau tocmai tensiunile pe care le semnalau și sursele realitateadinpnl.net.

Citește continuarea pe realitateadinpnl.net


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ