Rareș Bogdan a sărit să-l apere pe Iohannis. L-a umilit pe Năstase: "Tovarășul care a făcut un curs post doctoral la Universitatea Rahova revine cu tupeu"

Saturday, 16 November 2019, 20:21, Sursă: Realitatea.NET

Rareş Bogdan a reacţionat dur după acuzaţiile lansate de Adrian Năstase la adresa lui Klaus Iohannis.

Adaugă părerea ta

Adrian Năstase l-a acuzat de ipocrizie pe Klaus Iohannis, atunci când şeful statului spune că PSD a fost „o catastrofă” timp de 30 de ani, reamintindu-i de colaborarea între PSD şi Forumul Democrat al Germanilor din România, în Sibiu, din perioada 2001-2004.

Reacția lui Rareș Bogdan nu a întârziat:

"Dl./ Tov. Prof A Nastase care a făcut și un curs post-doctoral la universitatea Rahova revine cu tupeu și se transformă în lup moralist.

De fapt dânsul are și școala nomenclaturii cumuniste din familia care pentru marii români folosea termenul de “bandiți” când se vorbea despre Brătianu, Maniu, Mihalache, etc. In specialitatea dânsului de drept internațional cred că se pricepe și nu îl contrazic, dar mai mult... NU are nicio autoritate morală. Punct! Poate ne Răspunde ce s-a ales de marea lui “realizare” autostrada Transilvania sau de ce familia dânsului caută să fie mereu protejața în instituții ale statului bine plătite și nu se angajează la o multinațională sau poate o să ne răspundă de ce au luat românii calea pribegiei în timpul guvernării iresponsabile psd-Năstase și de unde averea imensă încă nejustificată a domniei sale?

Apropos de avere: dle/tov. profesor Năstase, dacă tot vă preocupați de alții, să nu uitați să vă faceți timp și să mai dați câte o pomană pentru sufletul Mătușei Tamara!!!", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Comentarii Existente
2019-11-17 03:37:42
Gogu de la aprovizionare

Pai daca i ati dat afara fiul...Rares,tine minte un singur lucru,bulangii si curvele,au cel mai mare tupeu.

2019-11-17 04:48:46
Paine si circ in Romanica

Cap de penis asta nici in doua vieti nu va scrie articole cate carti are Nastase publicate. Rahova este deschisa pentru oricine, roata se invarte si cand este asa mai patratoasa, Angajatorii lui Santa Klaus vor muri si ei odata....

2019-11-17 08:15:23
borfasi

Mai romanica dupa feretntari ,Nastase a scris pentru mintea ta primitiva de magraon.

2019-11-17 08:52:24

2019-11-17 09:18:56
Ion Carastoian

Rareș Bogdan mai are muuult de invatat si lucrat ca fie de nivelul lui Adrian Năstase.Opinia lui nu este de luat in seamă,caci este clar ca il "idolatrizeaza necondiționat " pe Iohanis.

2019-11-17 10:46:03
Dinca Vasile

Destept esti ba ,rares! Nu stii decat sa jignesti, ca nu ai nimic de spus! Esti tributar postului tv realitatea! Tot asa faceai si pe post! Sa ti fie rusine!

2019-11-17 11:07:58
Paine si circ in Romanica

Alupigus borfasi! Nu te supara, prea o iei personal ciudatule!

2019-11-17 19:38:57
"alupigus" romanica

doar atat te duce mintea? Este clar de ce o sustii pe Veorica. Esti ca ea, adica prost.

2019-11-17 20:20:55
dumitru rizoaica

ROMANI, TREZITI-VA! Nu prelungiti epoca "Presedintilor sarlatani", inaugurata de Ba-secu si continuata de cel mai Nesimtit si mai Toxic presedinte postdecembrist, Iohannis! Cred ca 15 ani pierduti, pentru Romania si pentru fiecare dintre noi, este un tribut prea mare platit Prostiei si Rautatii! De ce "Presedinti sarlatani"? Pentru ca numai presedintii sarlatani sunt interesati de controlul mintii celor insetati de dreptate, pentru a-i folosi ca masa de manevra atat in actiuni de strada, cat si ca votanti! "Presedintii sarlatani" identifica cele mai obsesive doleante ale unor mari mase de oameni, cauta "tapi ispasitori" pe care sa-i prezinte drept vinovati pentru situatia existenta si stimuleaza Ura celor nefericiti impotriva celor considerati "vinovati"! Ba-secu i-a declarat "vinovati" pentru tot Raul existent in societate pe mogulii din presa, intruchipati de Dan Voiculescu! Atat de hipnotizati au fost "zombii" controlati de Ba-secu, incat si dupa 7 ani ii asculta recomandarea de a nu se uita la Antena 3!!! Iohannis cu al lui Sancho Panza, in persoana lui Rares Bogdan-GOEBBELS, au identificat Raul din societate ca fiind PSD! "Presedintii sarlatani", impreuna cu sclavetii lor de tipul Rares Bogdan-GOEBBELS, NU sunt interesati de rezolvarea problemelor si inlaturarea Raului din societate, ci de fidelizarea celor carora le contoleaza mintea si de sporirea tensiunii si invrajbirii din societate! Atat lui Iohannis cat si sclavetului lui, Rares Bogdan-GOEBBELS, le-am prezentat o Solutie care elimina Raul din societate si instaureaza armonia sociala! Nu au fost interesati ABSOLUT deloc! Cei ce se indoiesc de eficienta Solutiei pe care le-am prezentat-o celor doi, sa-si imagineze ca Rares Bogdan-GOEBBELS ar depune un juramant de Responsabilitate in care ar cere lui Dumnezeu sa abata asupra familiei sale cele mai cumplite nenorociri si sa-l lipseasca pe el, si pe cei care ii sunt dragi, de sanatate si fericire, DACA va raspandi, sau va permite raspandirea de stiri false, care nu au tangenta cu Adevarul! Crede cineva ca Rares Bogdan-GOEBBELS si-ar incalca un asemenea juramant? Cu siguranta NU, ceea ce arata ca avem Solutie pentru a scapa atat de Raul din societate, cat si de "Presedintii sarlatani"!

2019-11-17 20:50:03
Mitica Rizoaica,

esti tare,omule! Mi-as face tricou cu citate din tine! Nu-ti mai chinui, bre, neuronul ala spalat si coafat de, cum il cheama pe popa ala de la A3? Gadea, asa e ma, Gadea. Daca tot vrei sa faci asa, o analiza de un neuron, incepe ma, baiatule, cu Ilici Iliescu, blestemul acestui neam. Si nu-i mai plange de mila Varanului, ca pe'ala il doare in milioane de tine. Si de mine!

2019-11-17 22:59:12
Suflete Moarte

Toti boșorogii îsi varsa veninul lor pesedist aici. Le e frica că le taie PNL-ul pensiile, că numai asta îi aud vorbind pe strada. Frecatorii de carici din fabricile comuniste, unde se dormea, se bea si se fura la greu, acum vezi doamne, sunt patrioti. Le sunt plecati copii si nepotii pribegi prin țari straine, iar ei nu se mai satura votând comunistii!!Si ce e mai rău, că neocomunistii astia mai sunt si analfabeti.

Alte articole din: Ultimele Stiri