Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareș Bogdan, despre Liga Vestului: O intoxicare. PSD-ul nu are cum să câștige vreodată în Ardeal

Tuesday, 02 May 2017, 12:38 Sursă: REALITATEA.NET

Jurnalistul Rareș Bogdan a precizat, în cadrul unui interviu acordat DCNews, că această Ligă a Vestului este "o prostie, o intoxicare".

"Sunt un ardelean 100% care iubește Transilvania într-un mod cum poți să-ți iubești numai familia, dar care nu va uita niciodată să mulțumească celor din Sud și celor din Moldova fiindcă au eliberat pământul meu. Fără 840.000 de români prost echipați și prost antrenați care au eliberat Ardealul, Ardealul nu putea să se unească cu România. Eu sunt un ardelean care iubește locurile acelea, dar cred numai în România dodoloață. Nu aș milita niciodată pentru regionalizare." a spus Rareș Bogdan.

Jurnalistul a subliniat că ”publicul din Ardeal rămâne unul de dreapta, PSD-ul nu are cum să câștige vreodată în Ardeal cu retorica desuetă, pentru că în Ardeal nu merge doar cu sectorul public, cu ajutoare sociale și cu păstrarea captivă a unui public de sute de mii de oameni. Oamenii din Ardeal au alt exemplu, au avut exemplul sașilor, exemplul ungurilor, au învățat foarte mult din asta.”Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ