Coronavirus - România: 53186 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD, atacuri în rafală la Iohannis:"A blocat toate investițiile noi la nivel local"

Monday, 25 February 2019, 10:23 Sursă: REALITATEA.NET

"Iohannis a blocat toate investițiile noi la nivel local. Niciunul dintre primarii sau președinții de consilii județene nu poate demara investiții noi din cauza președintelui care a contestat bugetul la Curtea Constituțională. Deci, din cauza obsesiei sale de a ataca și de a bloca PSD, Iohannis pune bețe-n-roate chiar primarilor din partidul care îl susține la alegerile prezidențiale. Dar cei care suferă în final sunt cetățenii care așteaptă realizarea noilor investiții în drumuri, școli și spitale. Dacă plângerea sa la Curtea Constituțională va fi respinsă, Iohannis va trebui să își ceară scuze față de toți copiii și părinții care nu au primit alocațiile mărite de la 1 martie și față de toți cetățenii care așteaptă realizarea investițiilor în localitățile și județele lor!", se închieie postarea pe pagina de Facebook a PSD.

Atacuri în rafale

PSD continuă seria de replici date lui Klaus Iohannis, după ce preşedintele a criticat în termeni duri bugetul pe 2019 şi a atacat la CCR legea bugetului de stat. Social-democraţii anunţă o creştere record a productivităţii.

"În Guvernarea PSD, România a atins cea mai mare creștere a productivității economice, ajungând pe primul loc între economiile dezvoltate din lume, se arată într-un raport al Organizației internaționale pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD). Conform OECD, „productivitatea” reprezintă eficiența muncii, iar creșterea sa indică o evoluție sănătoasă a economiei și o îmbunătățire a nivelului de trai. Usturătoare analiză pentru președintele Iohannis care, exact în ziua în care se publicau aceste rezultate, afirma că PSD nu știe să guverneze! O nouă dovadă incontestabilă că Iohannis nu știe nimic despre economie și că e interesat doar de campania sa electorală!", se arată pe pagina oficială de Facebook a PSD.

PSD a transmis, săptămâna trecută, pe pagina de socializare a partidului, că prin trimiterea la CCR a legii bugetului, președintele Klaus Iohannis a blocat majorarea alocațiilor pentru copii.

„Președintele Iohannis Bețe-n-Roate tocmai a blocat majorarea alocațiilor pentru copii prevăzută în Legea Bugetului pentru anul 2019 votată de PSD, ALDE, UDMR și Minorități. Deși Guvernul a adoptat ordonanța de urgență care să permită utilizarea sumelor suplimentare prevăzute în buget pentru majorarea alocațiilor, această prevedere nu poate intra în vigoare decât la data de 1 a lunii ce urmează intrării în vigoare a Legii Bugetului. Așadar, chiar dacă Guvernul a pregătit banii pentru copii, aceștia nu vor putea fi acordați din cauza blocajului presedintelui. În timp ce copiii nu își primesc banii alocați, Iohannis își continuă nepăsător campania electorală”, a transmis PSD pe Facebook.

Mesajul PSD este însoțit de o imagine în care Klaus Iohannis apară lângă un cărucior și cineva bagă un băț într-o roată.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ