Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primarul PNL care avea un tablou cu Ceaușescu, exclus din partid. A bătut un polițist local

Monday, 22 April 2019, 22:47 Sursă: REALITATEA.NET

„În calitate de președinte al PNL Prahova, mă delimitez categoric de primarul din comuna Podenii Noi, Mihai Alionte, asupra căruia planează suspiciunea că ar fi lovit cu pumnii și picioarele un polițist local. La prima ședință a BPJ al PNL Prahova, voi propune suspendarea drepturilor și prerogativelor pe care acesta le are în PNL până la clarificarea circumstanțelor legate de incident”, a scris pe Facebook senatorul Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte PNL.

Acesta susține că primarul unei localități trebuie să fie un exemplu din toate punctele de vedere pentru concetățenii săi, nicidecum să răspândească discordia și violența.

„Prin povestea legată de violențele în care se spune că este implicat, primarul Mihai Alionte a adus grave prejudicii de imagine partidului. PNL este o formațiune politică ce crede în dialog și supremația legii statului român, nicidecum în forța pumnului și în legea străzii”, a concluzionat Iulian Dumitrescu.

Potrivit realitateadeprahova.net, declarațiile parlamentarului liberal vin la câteva ore după ce un polițist local din comuna Podenii Noi, județul Prahova, a reclamat că a fost bătut, luni, de primarul localității, Mihai Alionte, care l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele în sediul Primăriei. Edilul neagă acuzațiile și spune că polițistul este „certat cu munca”.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ