Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Predoiu, către Ponta: L-ai bârfit pe Năstase pe la toate colțurile, l-ai săpat până la capăt!

Wednesday, 27 May 2015, 14:19 Sursă: REALITATEA.NET

”Fără să mă numească, dar trimițând indubitabil la persoana mea, Ponta mă face “mizerabil” pentru că l-am atacat pe Tăriceanu care “m-a făcut ministru”.

Eu ii spun direct lui Ponta: mizerabil e să furi intelectual, să te împăunezi cu munca altuia, să iți minți propriul popor.

Firește că nu poți înțelege, Ponta, cum poți să iți critici direct un fost coleg, pentru că tu nu ai valori, opinii și principii! Când e să ai opinii și să votezi ca deputat, te dai premier. Când e să ai opinii și să decizi ca premier, te dai deputat!

Eu îl critic pe Tăriceanu pentru că nu face bine ce face și este și aceasta o forma de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodata deschis pe Năstase, în schimb l-ai bârfit pe la toate colțurile si l-ai săpat până la capăt, Ponta!

Spre deosebire de tine, Ponta, șarpele e o viețuitoare cu demnitate: are totuși o coloană vertebrală, chiar dacă foarte flexibila! Cât despre “facerea miniștrilor”, sunt convins, Ponta, că Tăriceanu nu m-ar fi propus ministru, dacă aș fi fost un plagiator.

Nu te amesteca în chestiunea asta, Ponta, și nu-ți face griji, Tăriceanu pe care l-am atacat ieri măcar a avut o meserie si o afacere, lucruri care-ți vor fi întotdeauna peste mână!”, a scris  Cătălin Predoiu pe facebook. 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ