Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta, despre dosarul Turceni-Rovinari: Treaba lui Klaus Iohannis nu e legată de dosare. Greșește

Monday, 28 September 2015, 21:15 Sursă: REALITATEA.NET

"Cu cât vorbește mai puțin despre dosarul meu, cu atât mai puțin poate exista impresia că are vreo legătură. Treaba președintelui nu e legată de dosare, cred că greșește puțin", a spus Victor Ponta.

Mai mult, premierul a punctat că a vorbit cu președintele Klaus Iohannis despre dosarul său, care nu a spus "nimic", referitor la acest subiect.

"Sigur ca nu functioneaza asa cum trebuie sau mi-as dori. (...) N-am chestiuni personale, nu gandesc cu nficatul. Ii pun la dispozitie ce nu poate sa-i puna Guvernul", a precizat Ponta cu privire la relația pe care o are cu Klaus Iohannis, potrivit Ziare.com.

În acest context, Ponta a ținut să precizeze că, totuși, relația nu seamănă cu cea pe care o avea cu fostul președinte, Traian Băsescu: "N-am avut scene ca pe vremea lui Traian Băsescu. E o relație absolut normală".

Pe de altă parte, întrebat dacă se aștepta să fie trimis în judecată, premierul a răspuns afirmativ: "Da, era o decizie luată".

"Sunt foarte hotărât să-mi duc crucea, nu mă supăr. Nu e o insistență să rămân la putere. Nici nu m-am obișnuit, nici nu mă complac, dar sunt pregătit să-mi fac treaba cât mai bine și să suport consecințele", a mai spus șeful Executivului.

Reamintim că Victor Ponta a comentat, săptămâna trecută, afirmația președintelui Klaus Iohannis potrivit căreia imaginea României are de suferit după trimiterea în judecată a șefului Guvernului.

"Eu mă întreb dacă nu domnia sa (Klaus Iohannis - n.red.) a făcut presiuni ca să fiu trimis în judecată. Că aceste declarații sunt deplasate. Ar trebui să fie mai echilibrat și să ne trateze pe toți ca fiind cetățeni ai României. Cei din PNL nu sunt cetățeni de gradul unu și noi ceilalți de gradul doi sau trei", a declarat Victor Ponta la un post de televiziune.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ