PNL îl invită pe Marian Vanghelie să candideze. Gorghiu: Îi arunc mănușa

Thursday, 14 April 2016, 23:21 Sursă: REALITATEA.NET

''Într-o anumită parte a sectorului 5, într-o anumită parte a subconştientului Marian Vanghelie există. Există acest mit care vă asigur că este doar un mit. Nu am niciun fel de emoţie vizavi de intrarea lui Marian Vanghelie în această campanie electorală, ba chiar cred că orice fel de competiţie suplimentară pe partea stângă este sănătoasă. Marian Vanghelie nu a fost niciodată dreapta în sectorul 5, nu a fost niciodată un adversar la modul foarte serios pentru PNL chiar dacă a câştigat. Cred că de fiecare dată PNL poate nu a avut cea mai bună şi activă prezenţă în acest sector, nu vorbesc de ultimii ani, când am accelerat şi am reformat organizaţia PNL sector 5'', a spus Gorghiu, invitată în ''Apartamentul lui Raeţchi'', spaţiul pe care candidatul PNL pentru primăria sectorului 5 îl foloseşte pentru întâlnirile cu cetăţenii din sector. '

'Îi arunc mănuşa lui Marian Vanghelie să nu se gândească la Capitală, să se gândească la sectorul 5 dacă mai crede că are ceva de demonstrat în politica românească'', a afirmat copreşedintele PNL.

La rândul său, candidatul PNL la primăria sectorului 5, Ovidiu Raeţchi, l-a rugat pe Marian Vanghelie să intre în cursa electorală pentru a risipi clişeele legate de electoratul din sectorul 5.

''Din punctul meu de vedere este esenţial ca domnul Vanghelie să intre în cursă, pentru că am risipi, în primul rând, orice clişeu pe tema sectorului 5, care este un sector cu electorat îndoielnic, în care rezolvi lucrurile în care dai nişte mici electorali şi nişte telefoane. Nu este aşa. Am întâlnit oameni de o calitate excepţională, intelectuali, care vor o schimbare. Fără Marian Vanghelie în competiţie, fără ca el să fie învins mitul ar persista. (...) Marian Vanghelie trebuie să devină istorie acum în 2016, astfel încât să nu poată să revină şi să nu planeze asupra sectorului 5 vechile suspiciuni. (...) Îl rog pe Marian Vanghelie să intre în această competiţie şi îi promit îl înving'', a susţinut Ovidiu Raeţchi.

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au mers, joi, în "Apartamentul lui Raeţchi", pentru a susţine o conferinţă de presă, prilej cu care candidatul PNL la primăria sectorului 5 a vorbit despre soluţiile pe care le propune pentru modernizarea sectorului, printre care transformarea parcului Parlamentului într-o mare grădină şi extinderea infrastructurii de metrou.

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a firmat miercuri, la Palatul Parlamentului, că în cazul în care va face o campanie electorală nu are nevoie de bani pentru afişe sau bannere, ci va merge să vorbească cu oamenii pe stradă, el evitând însă să spună dacă se va înscrie în cursa electorală.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ