Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PMP ÎI RĂSPUNDE ELENEI BĂSESCU, după atacul la Elena Udrea

Wednesday, 13 August 2014, 16:25 Sursă: REALITATEA.NET

Într-o declarație de presă la sediul PMP, Vlaston a infirmat varianta vehiculată de Elena Băsescu potrivit căreia președintele partidului, Elena Udrea, ar fi interzis liderilor de organizații să strângă semnături pentru candidatura lui Diaconescu.

"Nu există absolut nicio informație și eu fiind membru în conducerea partidului nu am niciun fel de element care să mă ducă la această concluzie că Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături. Nu știu cine a intoxicat-o pe Elena Băsescu, dar vă spun în mod cert că nimic nu este adevărat în această poveste", a afirmat vicepreședintele PMP, potrivit agerpres.ro.

Vlaston a precizat că nu știe exact în acest moment câte semnături s-au strâns pentru candidatura lui Diaconescu întrucât aceste date cad în sarcina secretarului general al partidului.

Elena Băsescu a susținut, pe contul ei de Facebook, că organizațiile PMP au probleme în a strânge semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidențiale deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ