Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Perle din Comisia de anchetă. Un parlamentar este uimit de existenţa unui tabel Excel, în anul 2009

Tuesday, 23 May 2017, 21:45 Sursă: REALITATEA.NET

Steluta Cataniciu a facut referire la un celebru clip aparut in presa, filmat in 2009 in sediul PDL, in care Adriean Videanu il anunta telefonic pe Viorel Hrebenciuc ca PSD si Mircea Geoana au pierdut alegerile.

In spatele lui Videanu era proiectat un tabel, in care se centralizau rezultatele venite din teritoriu din procesele verbale, centralizate de reprezentantii partidului din sectiile de votare. Cataniciu a afirmat in cadrul audierii lui Hrebenciuc in Comisia de ancheta a alegerilor din 2009 ca un astfel de tabel nu era tehnic posibil.

"Cum va explicati dvs. ca la ora la care ati purtat acea discutie cu domnul Videanu in spatele dansului se afla acel tabel? Eu cel putin imi amintesc perfect cum arata tabelul si ne-a lasat tuturor, celor de buna-credinta sau nu neaparat, impresia ca acel tabel provenea din alta parte. Nu avea cum PD la acea ora, nu avea posibilitatea din punct de vedere tehnic, sa realizeze un asemenea tabel (...) Cum va explicati ca s-a putut realiza un astfel de tabel?", a intrebat Cataniciu.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ