Paul Stănescu consideră că PSD nu trebuie să revină la guvernare în următoarea perioadă

Monday, 20 January 2020, 10:53 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

„PSD nu trebuie să revină la guvernare în momentul ăsta și în perioada următoare. Trebuie să lăsăm Guvernul ăsta care face numai -lucruri bune- să treacă cât mai mult timp să vedem ce fac. Noi mereu am vorbit numai de prosperitate, ei au întrerup toate programele, Start-ul nation, tomatele, irigațiile, o familie o casă, tot.

Ei nu au nicio idee și nu fac nimic. Ei ne spun în agenda lor alegeri anticipate, două tururi de scrutin, practic un interes al lor de grup, de gașcă, în ideea de a minți românii, de a nu majora alocațiile, pensiile și salariile profesorilor”, a spus Paul Stănescu, înainte de ședința PSD, conform Mediafax.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 14:09:41
Mai stati si acasă ,cu ideologiile asta de doi franci !

?Eu zic ,bre,ca vrabia mălai visează ,ca un partid fără ideologie ,ca PSD, nu poate guverna in fața dragonilor albastrii,care si-au propus demolarea tării.Ce măsuri luați ,altceva decît bla-bla,ca bugetul de stat pierde prin scăderea contribuțiilor multinaționale ,vărsați doar lacrimi de crodil cu guveranții ca nu sunt bani pentru copiiipentru ,pensionari sau pentru cei care produc veniturile ce sunt transferate in afara tării?Topârceanu se ruga la Dumnezeu :„Piei în noapte neființei ,rece simbol de minciună/Piei și lasă-ne mai bine,ceru nopți fără lună”

2020-01-20 20:25:20
Paine si circ in Romanica

Daa eu zic sa-i lasati la guvernare inca 10 ani sa vada romanii ce? Prin sticla de tzuica se vede totul marit mereu... Daca nu opriti maimutele astea cu Orban in frunte sunteti mai prosti ca ei.

Alte articole din: Ultimele Stiri