Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Partidul Socialiștilor Europeni ia apărarea PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea

Wednesday, 27 April 2016, 09:50 Sursă: REALITATEA.NET

Serghei Stanishev, președintele Partidului Socialiștilor Europeni (PES), a luat act de scrisoarea prin care Partidul Național Liberal, membru al Partidului Popular European, cerea PES să prezinte o poziție oficială în legătură cu situația președintelui PSD, Liviu Dragnea:

”Partidul Social Democrat din România este mai mult decât capabil să-și aleagă singur liderii. Partidul Popular European ar trebui să-și facă curat în propria ogradă și să nu se mai abată de la adevăratele probleme ale României”, a spus Stanișev, potrivit unui comunicat.

Partidul Național Liberal le-a solicitat președintelui Parlamentului European, Martin Schulz, și liderului Partidului Socialiștilor Europeni, Sergei Stanișev, să aibă o poziție față de hotărârea lui Liviu Dragnea de a rămâne președinte al PSD, deși a primit o condamnare definitivă, notează Agerpres.

"Vă adresăm rugămintea de a avea o poziție oficială, necesară față de decizia domnului Liviu Dragnea de a se menține la conducerea PSD în pofida deciziei definitive a instanței pentru condamnarea penală a domniei sale, pe care sperăm să o exprimați public", se arată într-o scrisoare transmisă de PNL președintelui PE și președintelui PES.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ