Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Papahagi: Am decis să candidez la șefia PMP

Tuesday, 27 May 2014, 15:42 Sursă: Mediafax

”Cel mai probabil, PMP va avea congres în luna iunie.Am decis să candidez la președinția partidului, dacă nu o va face unul mai bun ca mine, în care caz îl voi sprijini”, scrie Papahagi.

El amintește că a fost singurul care a denunțat din interior ”deriva PMP prin asocierea cu personaje și practici controversate”, asumându-și până la capăt gestul.

”Demisia mea a fost un protest față de îndepărtarea partidului «altfel» de la proiectul originar. Am arătat că nu țin la funcții, ci la principii”, adaugă Papahagi.

El menționează că imaginea nu ține loc de substanță și că nu contează că porți blugi sau costum, important e să fii credibil, cinstit și articulat.

”Nu putem opune găunoșeniei cu înveliș mediatic numite Ponta ceva similar; este datoria noastră să-i contrapunem ceva radical opus: substanță, cinste, patriotism, valori. PMP este un partid cu viitor, în care merită investit. Cred în PMP, cred în reformism, cred în șansele dreptei unite de a câștiga președinția României și de a guverna din iarna acestui an”, încheie Papahagi.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ