Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Paleologu: Ar fi un adevărat dezastru, dacă Klaus Iohannis ar fi declarat incompatibil

Monday, 29 September 2014, 10:51 Sursă: REALITATEA.NET

"Mie mi se pare că în momentul de faţă, Iohannis este candidatul de dreapta cel mai bine plasat. Asta nu înseamnă că este ideal, după gusturile mele. Şi mai e un lucru: aştept cu o anumită strângere de inimă decizia în privinţa incompatibilităţii. Sper să nu fie vorba de aşa ceva (...). Ar fi catastrofal pentru dreapta românească, dacă Klaus Iohannis ar fi declarat incompatibil, ar fi un adevărat dezastru. De aceea nici nu mă lansez în susţineri prea zgomotoase pentru vreunul dintre candidaţi. Pentru mine e o chestiune pur raţională, cine e mai bine plasat pentru a evita ajungerea lui Victor Ponta la Cotroceni", și-a justificat Theodor Paleologu, susținerea pentru Klaus Iohannis. 

În ceea ce îl privește pe cel de-al treilea candidat principal al dreptei, Paleologu a precizat că ar fi sfătuit-o pe Elena Udrea, "ca prieten", să nu candideze la Preşedinţie, dacă i-ar fi cerut părerea.

"Nu vreau să fac comentarii care apoi să fie considerate critici. Dacă m-ar fi întrebat, eu i-aş fi dat un sfat de prieten, să nu se angajeze în această competiţie (...). Ca prieten, aş fi sfătuit-o să n-o facă şi cu argumente politice, serioase", a precizat deputatul PMP,  Theodor Paleologu. 

Mai multe pe RFI.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ