Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PACT parlamentar fără PNL: Scrisoare de protest către Ludovic Orban

Tuesday, 07 April 2020, 18:47 Sursă: Realitatea.NET

„Astăzi am avut o discuție cu toți liderii forțelor politice parlamentare care au răspuns APELULUI pe care l-am făcut zilele trecute. Și astăzi, PNL a fost singurul partid care a refuzat orice formă de dialog pe tema situației actuale în care se află România din cauza crizei sanitare și economice.

Prin urmare, toate partidele, cu excepția PNL, au înțeles să se unească în Parlament și să vorbească pe o singură voce atunci când vine vorba de măsurile urgente care se impun în sprijinul românilor și al mediului de afaceri.

Nu cred că Guvernul trebuie să continue să se lupte cu Parlamentul! Cred că, mai mult decât oricând, este nevoie ca Guvernul și Parlamentul să lucreze #ÎMPREUNĂ pentru un PLAN NAȚIONAL care să fie susținut de toate forțele politice. Combaterea efectelor economice și sociale provocate de coronavirus nu se face prin luptă politică, ci doar dacă ne vom așeza la aceeași masă și vom da dovadă de #solidaritate.

De aceea, am convenit să îi transmitem premierului Orban o scrisoare prin care îi solicităm să aibă un dialog #real cu Parlamentul”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-09 21:02:30
Costel

Adrian Năstase se crede un geniu al Carpaților licențiat la Rahova precum Ceausescu la Doftana despre al cărui regim infractorul ăsta are sincere regrete.

2020-04-10 10:49:12
Hadrieneee, esti un ratat prost !!!

Ai facut parte din gasca care a destructurat si dezmembrat statul roman !!! Esti din gasca celor care ati facut din parlament o CARICATURA si ati transformat-o in cimpul de joaca si de destructurare a statului si structurilor statale !!!

Alte articole din: POLITICĂ