Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Orban, atac dur la adresa PSD, după adoptarea tacită a autonomiei Ținutului Secuiesc, în Camera Deputaților

Wednesday, 29 April 2020, 11:09 Sursă: Realitatea.net

"Președintele Camerei Deputaților și președintele PSD, în loc să facă conferință de presă în care să lanseze amenințări și acuzații la adresa mea, ar fi trebuit să pună pe ordinea de zi a plenului acest proiect de act normativ pentru a fi respins, cu atât mai mult cu cât procedura era îndeplinită, exista un raport negativ la acest proiect de lege cu avizele negative din partea comisiilor avizatoare și nu exista niciun impediment pentru a fi pus pe ordinea de zi pentru a fi respins", a spus premierul Ludovic Orban.

La Senat, PNL va vota împotriva proiectului de lege, asigură Orban.

"Cu siguranță, la camera decizională, parlamentarii PNL vor vota împotriva acestui proiect de lege care excede cadrul constituțional", a spus Orban.

"Atrag atenția celor care conduc cele două camere să urmărească procesul legislativ și să respecte toate procedurile. Acest act normativ a trecut prin adpoptare tacită pentru că cei care conduc Camera Deputaților nu au pus pe ordinea de zi a plenului, în condițiile în care au pus alte proiecte de acte normative pe ordinea de zi, care poate nu respectau toate regulile din regulamentul Camerei", a avertizat Orban.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ