Orban a dat afară din guvern un secretar general din Ministerul Dezvoltării, acuzat în Dosarul Belina

Saturday, 16 November 2019, 16:02, Sursă: Realitatea.NET

PNL continuă depesedizarea din guvern și din instituțiile publice.

Adaugă părerea ta

Un nou nume care se adaugă pe lista celor înlăturați din funcție este cel al Ionelei Stoian, fost secretar general al Ministerului Dezvoltării și fost consilier al ministrului Daniel Suciu.

Ionela Stoian a fost demisă de Ldovic Orban. Ea a fost acuzată de complicitate la abuz în serviciu în Dosarul Belina, în care procurorii DNA anchetează modul în care Insula Belina şi Braţul Pavel au trecut din administrarea statului în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman și au fost concesionate apoi firmei Tel Drum.

Comentarii Existente
2019-11-16 18:12:43
Popescu

Dă-i pe toți afară bă și pe urmă ziceți că din cauza psdului pleacă toți din țară.

2019-11-17 07:18:24
Paine si circ in Romanica

Impotentul da afara cate unul pe zi sa zica lumea ca munceste. Pacaliciul nu stie de unde s-o apuce, merge la cacealma cu Citu cu tot altfel pana acum depuneau ceva plangeri penale sau macar sesizari.

2019-11-17 08:19:17
borfasi

Tiganii fac spume.!!!

2019-11-17 11:10:23
Paine si circ in Romanica

Guvernul Bufonilor are inca sustinatori....

2019-11-17 18:34:53
Bogdan

Nimic anormal. In toate democrațiile un nou guvern vine cu o echipa proprie, că doar nu o sa guverneze PNL cu secretarii de stat ai PSD și echipa acestora. Normal toți au făcut acest lucru și este firesc. Anormal este că un lucru normal este transformat în ceva spectaculos de către Orban deși nu înțeleg ce "fapta de arme" a comis. Daca nu ai ce spune din funcția în care ai ajuns este și asta o strategie de a abate atenția de la faptul că nu faci nimic, unu doi secretari de stat pe zi și echipele lor și trece și Crăciunul fara sa se întrebe nimeni ce faci tu efectiv. Tare strategie și tine la multi care nu înțeleg că este un demers democratic transformat este drept în "efort intens".

Alte articole din: Ultimele Stiri