Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O fetiţă de 14 ani s-a spânzurat cu un cablu electric în podul casei. Motivul: ceartă cu părinţii

Saturday, 28 October 2017, 16:58 Sursă: REALITATEA.NET

O copilă de 14 ani și-a pus capăt zilelor spânzurându-se în podul casei, în urma unor certuri avute cu părinții. La data de 26 octombrie 2017, în jurul orei 13.45, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Marian M. despre faptul că fiica sa minoră, Amalia M., de 14 ani, a fost găsită decedată în podul locuinței.

Din declarația dată de bărbat a reieșit faptul că în dimineața de 26 octombrie a.c., în jurul orei 08.50, acesta a plecat de acasă împreună cu soția sa, cei doi fiind însoțiți de fiica lor. Marian M. și soția sa, Mihaela M., au plecat în Centrul Comercial Bazar, iar fiica lor a plecat la Scoala Generală „Miron Costin” din Suceava.

În jurul orei 13.30, Mihaela M. i-a spus soțului său să se ducă de urgență acasă întrucât s-a întâmplat ceva rău. Acesta s-a deplasat acasă cu un taxi, iar în momentul în care a intrat în casă a constatat faptul că fiica sa, Amalia, era decedată, fiind găsită spânzurată cu un cablu electric de o grindă din podul locuinței.

Cu ocazia verificărilor făcute de polițiști la fața locului, în apropierea cadavrului minorei a fost găsit un cablu electric și un scaun, obiecte pe care, cel mai probabil, copila le-a folosit pentru a se sinucide.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ