Mihai Tudose l-a reangajat la Guvern pe consilierul adus de Ponta şi dat afară de Grindeanu

Monday, 24 July 2017, 10:09, Sursă: REALITATEA.NET

Premierul Mihai Tudose readuce în Guvern oamenii daţi afară de Sorin Grindeanu. Astfel, Cristian Botan, cel care a creat publicjob.ro, site-ul care centralizează toate job-urile din administraţia publică, va lucra în echipa premierului, pe aceeaşi funcţie: consilier la cancelaria premierului. Anunţul a fost făcut chiar de Cristian Botan, pe pagina sa de Facebook. Reamintim că Botan a fost angajat de Victor Ponta, la Guvern, şi a fost păstrat inclusiv de Dacian Cioloş, dar Sorin Grindeanu l-a concediat din prima zi.

Adaugă părerea ta

Redăm, în continuare, postarea lui Botan, de pe pagina sa de Facebook: 

"În primăvara lui 2012 am lansat PublicJob, o platformă online care — pentru prima oară în istoria administrației din România — centraliza angajările din sectorul public, într-un efort menit să aducă mai multă transparență și mai mult profesionalism într-un domeniu recunoscut tradițional drept ineficient și birocratic. În decembrie același an am venit pentru prima dată la Guvern și am transformat platforma respectivă într-o inițiativă oficială a Executivului (http://posturi.gov.ro).

Dincolo de recunoașterea internațională drept exemplu de bună practică, acesta a devenit cea mai utilizată platformă guvernamentală de la noi, înregistrând de la lansare și până în prezent peste 11 milioane de accesări. La începutul săptămânii trecute am avut oportunitatea unei întâlniri cu prim-ministrul Mihai Tudose, în care i-am prezentat eforturile din ultimii ani și pașii de urmat în direcția dezideratului unei administrații adaptate tehnologiei timpurilor noastre.

Premierul a avut ideea de-a mă alătura echipei domniei sale în calitate de consilier. Cineva spunea că „omul are o singură patrie; restul sunt țări”. Pentru mine, a lucra pentru propria patrie este o onoare care nu se refuză. Îi mulțumesc prim-ministrului pentru încredere și vă mulțumesc dumneavoastră pentru susținerea de care m-am bucurat în Guvern și în afara acestuia", a scris Botan, pe Facebook.