Marian Vanghelie, în sala de judecată: Sunt natural ca brânza de oaie! Uitați-vă, cred că arăt bine

Thursday, 09 July 2015, 11:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Poate am greșit...cred că am greșit. Am avut mandat poate pentru că m-am luat în gură cu parlamentarii, dar nu cred că pentru asta trebuie să stau în pușcărie. Trebuie să fie probe ca să suport ce suport. Uitați-vă...cred că arăt bine, dar pe dinăuntru nu arăt la fel de bine. (...) Eu nu sunt un om care nu înțelege tot ce i se întâmplă. Puneți-mi toate interdicțiile, dar lăsați-mă să mă duc la familia mea și să mă ocup de acest dosar. Sunt multe povești în el. Cred în Dumnezeu și cred în dumneavoastră, că reușesc să vă sensibilizez prin atitudinea mea. Sunt natural ca brânza de oaie! Vreau să ies afară cu demnitate", le-a spus Vanghelie judecătorilor.

El a adăugat că situația lui este delicată, însă este un om cu demnitate, pentru că nu și-a denunțat prietenii "așa cum dorește DNA".

"Veți vedea că toți cei care au dat declarații sunt afară. Unii și-au schimbat declarațiile. Vă spun: nu sunt un pericol public. Asta e viața, e mai ușor să dai declarații și să ieși. O să ajungem jumătate din români să îi denunțăm pe ceilalți. Stau de 4 luni în arest pentru că nu am vrut să colaborez cu DNA. (...) Am toate conturile blocate, am toată averea sub sechestru", a mai spus acesta.

Curtea Supremă a dezbătut joi o contestație a lui Vanghelie, față de o decizie a instanței de a-i respinge cererea de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai ușoară.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată marți de procurorii DNA, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri