Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Ciolacu și-a dat jos masca: "O să șteargă microfonul, să nu fie probleme"

Monday, 06 July 2020, 16:57 Sursă: Realitatea.NET

Liderul PSD a ținut un discurs imediat dupa premierul Ludovic Orban, care a fost chemat in Parlament la solicitarea grupului parlamentar PSD, pentru dezbateri pe tema achizitiilor de masti prin Unifarm.

Prim-ministrul a vorbit in fata plenului Camerei Deputatilor purtand masca de protectie.

De la tribuna Parlamentului, preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat pe premieurl Ludovic Orban că a profitat de pandemie pentru ”a-şi îndestula prietenii politici”, că a fost interesat doar de bani şi că nimeni nu se poate spăla pe mâini de ceea ce a făcut deja acest Guvern, de distrugerea economiei, de suferinţele românilor lăsaţi în afara spitalelor. El a subliniat că fiecare va trebui să răspundă, inclusiv preşedintele Iohannis, pe care îl consideră la fel de vinovat ca cel pe care l-a pus în fruntea Guvernului. ”Se strânge laţul, domnule Orban şi nu vă imaginaţi cât de singur aţi rămas la Palatul Victoria”, a avertizat liderul PSD.

”Domnule premier, aş vrea să vă reamintesc că la iniţiativa PSD am făcut un amendament la starea de alertă pe regulamentul Curţii de Conturi şi al Camerei Deputaţilor, Curtea de Conturi face controale în toate administraţiile publice centrale sau locale, indiferent de culoarea politică. Mai mult Curtea de Conturi a solicitat o prelungire de 15 zile. În Parlament nu a fost modificat niciodată Codul penal, iar CCR e o instituţie care face parte din statul de drept, pe care o atacaţi zilnic”, a fost replica lui Marcel Ciolacu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ