Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Marcel Ciolacu îi cere lui Ludovic Orban planul pentru gestionarea pandemiei: ”Guvernul PNL riscă alegerile, școala și întreaga economie!”

Monday, 27 July 2020, 14:54 Sursă: Realitatea.NET

”Orban trebuie să prezinte țării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor. Doar vorbele nu mai ajung!

Românii nu au cum să creadă o guvernare care a pierdut total controlul pandemiei și pune carul înaintea boilor. PNL a intrat în campanie electorală înainte de a convinge românii că alegerile locale pot fi organizate fără riscuri. Se chinuie să încropească alianțe politice în loc să se alieze cu cetățenii pentru a depăși vârful pandemiei. Iar începerea în siguranță a școlii ar fi un bun exemplu că Guvernul poate organiza și alegerile. Din păcate, n-au o strategie serioasă, doar bâlbele miniștrilor care se bat cap în cap.

De aceea, împreună cu președintele Senatului– Robert Cazanciuc, am scris astăzi premierului Orban că trebuie să vină în Parlament să ne arate cum poate stăpâni pandemia. Altfel, Guvernul PNL riscă alegerile, școala și întreaga economie!
#Guvernați, NU mai mimați!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook. Imagine


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ