Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Manda, despre zvonul că Dragnea ar fi informator SRI

Wednesday, 14 March 2018, 13:16 Sursă: REALITATEA.NET

"Domnul Coldea a spus că se întâlnea cu beneficiari legali - și aici a dat exemple președintele României, prim-ministrul Victor Ponta, ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea -, cu şefi ai instituţiilor partenere, cu care SRI avea protocoale de colaborare, şi existau şi alte persoane care veneau la iniţiativa lor - domnul Coldea a folosit termenul de voluntari - să discute aspecte care au legătură cu zona de activitate a SRI. Dacă a înţeles cineva să era vreunul informator, atâta a putut el să înţeleagă", a declarat Claudiu Manda pentru stiripesurse.ro.

Florian Coldea a afirmat, marți, în timpul audierii din Comisia SRI, că "erau politicieni voluntari care solicitau întâlniri pentru a oferi informații conducerii SRI". Acum, deputatul Lucian Stanciu-Viziteu, membru al Comisiei, se întreabă dacă nu cumva era şi Dragnea un informator al SRI.

”În acest context l-am întrebat pe Florian Coldea dacă unul dintre acești politicieni voluntari era și Liviu Dragnea, însă am primit răspunsul clasic pe care îl oferă serviciul în momentul în care nu poate comenta sau dezvălui o informație, și anume celebrul “nici nu confirm nici nu infirm”. Menționez că în alte situații, ofițeri ai SRI sau conducerea serviciului au respins ferm alegațiile pe care le-au considerat neadevărate", a afirmat politicianul USR.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ