Lupta cu Dragnea o lasă pe Firea fără majoritate în Consiliul General

Monday, 22 October 2018, 10:18 Sursă: REALITATEA.NET

Daniel Florea, primarul PSD din Sectorul 5, a exclus din PSD patru consilieri din Consiliul General (CGMB). În aceste condiţii, fără cei 4 consilieri care erau fideli primarului general al capitalei, iniţiativele Gabrielei Firea în Consiliul General au de acum încolo şanse mici de a trece la vot.

”In sedintele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent si Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, in unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuta Doina, Pavel Marius Adrian, Sandulescu Nina si Suhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate impotriva intereselor legitime ale cetatenilor Sectorului 5, care i-au trimis sa ii reprezinte in Consiliul General al Municipiului Bucuresti”, se arată într-o postare pe contul de Facebook al PSD Sector 5. 

Excluderile vin pe fondul războiului politic din PSD dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea, Daniel Florea fiind un fidel al președintelui PSD.

Întorsătura de situație a fost salutată de consilierul general din partea PNL, Ciprian Ciucu. 

”Nici chiar PMP nu le va mai putea păzi voturile. Dacă Firea se bucură de antipatia a încă unui sef PSD din București, va rămâne fără majoritate iar noi vom avea șansa să dregem o parte din stricaciunile pe care le-a făcut”, a scris Ciucu pe Facebook. 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ