Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Ludovic Orban vrea vot rapid în Parlament pentru Guvernul Cîțu: ”Mâine încep audierile miniștrilor”

Monday, 02 March 2020, 13:29 Sursă: Realitatea.NET

Președintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, înainte de negocierile pentru o nouă majoritate parlamentară, faptul că programul de guvernare a fost deja depus la Parlament, iar eventuale noi solicitări ale partidelor nu vor fi incluse.

”Vom negocia cu fiecare partid în parte. Ceea ce am avut în cadrul acordurilor politice cu partidele parlamentare a fost în programul de guvernare. Unele nu se mai regăsesc pentru că au fost îndeplinite. Programul de guvernare este depus la Parlament, nu se mai poate modifica”, a spus Ludovic Orban.

„Vom discuta cu formațiunile politice pentru a forma o majoritate. Normal că participă Cîțu la negocieri. Parlamentarii vor face ce e mai bine pentru țară. Vor acționa conform Constituției”, a spus Ludovic Orban.

”Parlamentarii PNL vor fi prezenți la ședință și cred că acest lucru este normal pentru toți parlamentarii.”, a afirmat Ludovic Orban.

Ludovic Orban vrea un proces cât mai rapid pentru votul Cabinetului Cîțu.

„Calendar cât mai rapid, marți - miercuri – audieri. Vot - joi sau cel tarziu luni”, a adăugat Orban.

Potrivit unor surse parlamentare, şedinţa de învestire ar urma să aibă loc, cel mai probabil, luni, 9 martie.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-03 02:35:50
Paine si circ in Romanica

Asta a fost ideea de la bun inceput, Usr sa nu mai muste din pnl-istii de extrema, a folosit extremismul ca o arma imprumutata fortat.

2020-03-03 10:09:00
Sobolanii se regrupeaza pentru lovitura finala !!! Dezmembrarea statului !!!

Slugile sobolanilor rosii se intreaba inca ce e mai bine - mentinerea situatiei de jaf, prosteala, coruptie si demolarea statului sau un pas in spate si pierderea surselor de bani jefuiti de la stat si de la populatie !??? Sobolanii rosii si slugile lor prefera demolarea statului decit pierderea avantajelor obtinute prin jaf, coruptie, santaj, nepotism ... asa cum se vede zilnic peste tot, sobolanii rosii si slugoii lor, exceleaza prin incompetenta, coruptie crunta, minciuna generalizata, analfabetism, rautate, “pretiozitate” aberanta prin care niste ciare goale ca acestia isi aroga titluri si merite intelectuale inexistente ... cam asta e portretul sobolanului rosu actual !!! Mai grav este pitretul statului ro dupa ce a fost parazitat 30 de ani de analfabeti, cocote si tilhari !!!

Alte articole din: POLITICĂ