Lucian Isar, acuzații BOMBĂ la adresa lui Mugur Isărescu

Tuesday, 12 February 2019, 10:51, Sursă: REALITATEA.NET

Economistul Lucian Isar reacționează, într-o postare pe contul său de Facebook, la atacurile lansate, ieri, de Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, care a declarat că Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice nu cunoște economie, ci se informează doar din economiști precum Lucian Isar și Gheorghe Piperea.

Adaugă părerea ta

"Isarescu a intervenit printr-o banca comerciala privata! Mugurel Constantin Isarescu, Manole pentru femeile a caror amanunte intime pot fi gasite In dosarele CNSAS, este disperat ca banca respectiva se duce la fund.

Nu a mai avut ce face in fata evidentelor si Isarescu a fost nevoit sa recunoasca ca a intervenit in piata valutara dar fara sa spuna ce i-a iesit de la o mica manipulare a cursului si a dobanzilor Robor ...", scrie Lucian Isar pe Facebook.

"Nu ştiu de ce e mirat domnul Isărescu că  domnul Vâlcov citeşte ceea ce scriu atâta timp cât şi domnul Guvernator Isărescu mă citeşte cu atenţie şi repetitiv, în condiţiile în care ştie cu exactitate despre ceea ce vorbesc, a reacţionat, în această după amiază, economistul Lucian Isar, la afirmaţiile guvernatorului BNR Mugur Isărescu".

Este de notorietate faptul că există un război mediatic  între guvernatorul BNR Mugur Isărescu şi economistul Lucian Isar.