Lovitură pentru PSD, părăsit de doi deputați chiar înaintea moțiunii de cenzură

Wednesday, 12 June 2019, 12:19 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Deputații Mihai Mohaci şi Mihai Valentin Popa, care plecaseră din PSD la Pro România numai pentru a reveni în PSD după o săptămână, au plecat iarăși la Pro România.

Deputaţii PSD Mihai Mohaci şi Mihai Valentin Popa au anunţat în plenul Camerei Deputaţilor că trec la Pro România, notează Agerpres.

Cei doi au mai plecat o dată de la PSD la Pro România la sfârşitul anului trecut, însă după o săptămână au revenit în PSD.

Miercuri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat în plen că cei doi deputaţi PSD vor activa în grupul parlamentar Pro Europa. De asemenea, deputatul neafiliat Ioan Andrei Alexandru, care a fost la PSD până în luna februarie 2019, va activa în grupul parlamentar PNL.

"Domnul deputat neafiliat Alexandru Ioan Andrei a comunicat că va activa în cadrul grupului PNL. Mihai Mohaci îşi încetează activitatea din cadrul grupului parlamentar PSD şi va activa în cadrul grupului Pro Europa. Mihai Valentin Popa îşi încetează activitatea din grupul parlamentar PSD şi va activa în cadrul grupului Pro Europa începând cu data de 4 septembrie 2019, conform solicitării dânsului", a spus Ciolacu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri