Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lider PSD, aplaudat după un ATAC dur la conducerea partidului: Mai terminați cu Legile Justiției!

Sunday, 17 March 2019, 14:02 Sursă: REALITATEA.NET

"Sunt trist pentru ca ne vedem la alegeri, pentru ca o parte din colegii nostri isi aleg un alt drum in viata. Sa discutam despre realizarile din judete, ca sa ia exemplu cei de la Centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Mai terminati cu Legile justitiei odata! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizeaza, schimbati discursul, stimati colegi de la Bucuresti. Ori le schimbati, ori nu le schimbati (n.r. Legile justitiei), dar abandonati subiectul. Ne fac rau tuturor! Stimati colegi, ganditi-va pe cine trimiteti la televizor, la cine comunica”, a precizat Dragomir, in discursul sustinut in fata membrilor PSD, scrie debraila.ro.

La conferinta de alegeri au fost prezenti Codrin Stefanescu si mai multi ministri ai Guvernului Dancila, printre care Rovana Plumb, Dan Suciu, Sorina Pintea si Gabriel Les.

Alegerile la filiala PSD Brăila au fost organizate în urma demisiei din partid a Mihai Tudose. În locul fostului premier, în fruntea organizaţiei judeţene a PSD a fost ales parlamentarul Ion Rotaru.

Ședință cu scântei la PSD. Liderii partidului au intrat în sală pe ușa din dos, huiduiți

Înainte de ședință, mai mulți cetățeni i-au întâmpinat pe liderii PSD cu un cântec hip-hop plin cu injurii la adresa partidului. Oficialii de la București nu au folosit intrarea principală a clădirii, tocmai din cauza protestelor. Și la conferința de presă, un bărbat revoltat a început să-i critice pe social-democrați. Acesta a fost scos afară cu forța.

La şedinţa de la Brăila nu a participat însă și preşedintele PSD, Liviu Dragnea, din cauza unor probleme medicale.

Liviu Dragnea a fost internat! Medicii, decizie de ultimă oră


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ