Liberalii nu iau în serios amenințarea PSD cu moțiunea: Ar fi un act de iresponsabilitate!

Sunday, 17 November 2019, 08:25 Sursă: Realitatea.NET

Senatorul liberal Daniel Fenechiu a comentat la ”Puterea Știrilor” declarația Vioricăi Dăncilă, potrivit căreia există posibilitatea ca PSD să depună, în luna februarie a anului viitor, o moţiune de cenzură împotriva guvernului liberal condus de Ludovic Orban.

Adaugă părerea ta

„Declarația PSD îmbracă două trăsături: pe de o parte, o moțiune e un gest de normalitate, pe de altă parte, să vorbești la o săptămână de la învestirea guvernului de moțiune de cenzură este o dovadă în plus de populism și de lipsă de responsabilitate.

Vom vedea, fără discuție, dacă avem sau nu majoritate, suntem un guvern minoritar, un guvern produs de un partid care are o reprezentare de 20% în Parlamentul României, care nu are o majoritate clară, care a avut o majoritate la învestire și mizăm pe faptul că există o majoritate în Parlamentul României, care își dorește stabilitatea României și care apreciază că totuși soluțiile propuse de PNL sunt cele mai bune pentru vremurile pe care le trăim”, a spus senatorul liberal. 

Comentarii Existente
2019-11-17 09:07:50
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

delir maxim ! Alogenul parazit acuza psd pentru problemele cu casele lui ! psd l-a obligat sa-si insuseasca case cu acte false ? acuza psd de dezastrul tarii in 30 de ani de „integrare”-dezintegrare occidentala ! numai psd a guvernat si e vinovat de cei 30 de ani de dezastru, de vanzare de tara la strain ? pai e cam egalitate…constantinescu 4 ani, basescu 10 ani, ciolos 1 an, iata 15 ani in care psd este responsabil pentru dezastru, iar 15 ani cine ? era bine cand semna cu psd protocoale pentru ciolan, pentru a favoriza jaful imobiliar catre nemtii lui in Sibiu ! oare acest individ ne ia de prosti? aceste evidente atat de clare sar in ochi oricarui om de buna credinta, aici nu e vorba de a tine cu psd, pentru ca se stie ca a facut mult rau si psd, dar totusi a pune totul in carca psd iar celalti sa se prezinte ca niste ingerasi, cand ei au facut la fel de mult rau tarii ca si psd, prin „valori” si „integrare”-dezintegrare occidentala, privatizari, liberalizari, investitori, stat minimal, stat de „drept”, „justite independenta”, politica „corecta”…totusi e prea mult, prea mult tupeu si sfidare pe fata ! mai ales ca dupa psd a mai ramas ceva, a incercat sa mai repare ceva din dezastru, nu i-a intrecut pe ceilalti alogeni si cozi de topor zisi liberali sau alti tradatori si vanzatori de neam care au ras tot, cu o ura nemasurata impotriva poporului, favorizand strainii, totul pentru straini, corporatii, banci si multinationalele occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”

2019-11-17 09:24:31
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Am simțit în plex tot disprețul colosal din viscerele werneriene când a pronunțat scârbit-sacadat “Va-si-li-ca”. Erau înscrise în acest substantiv propriu sutele de ani de iobăgie suportați de românii ardeleni, interzicerea dreptului de a-și ridica sau cumpăra locuințe în orașe – rezervate numai națiunilor privilegiate... Românii au fost, sute de ani, “tolerați”, cu un mic respiro sub Mihai Viteazul, care reușește să impună o Mitropolie Ortodoxă la Alba Iulia. În rest, viața românilor, iobagi în marea lor majoritate, a fost o umilință continuă. ... Cum poate un individ cu o constituție interioară precară, care e vremelnic președinte al unui popor creștin, să batjocorească un nume, cu un iz prea “țărănesc” în mintea lui de “privilegiat”, care pentru români are conotații atât de adânci? ... Nu mai spun că din grecescul basileús provine latinescul basilica, rămas la poporul nostru până azi și în vecie ca numele sfânt al Bisericii, cu cele trei semnificații: de clădire-templu de cult; de pleromă, totalitate a credincioșilor, Trup al lui Hristos în Lume, precum și de Instituție divino-umană. Deci kwi, atunci când îți pute un nume prea neaoș, prea românesc, chiar dacă o disprețuiești pe Vasilica, cea care-l poartă, (dar care a fost validată de 2 milioane de români), de fapt batjocorești un întreg ethos și o întreagă istorie, pe care nu le înțelegi și nu le vei înțelege niciodată! PS: Mă adresez ofițerilor superiori din Structuri: Cum puteți susține un asemenea conglomerat de vanitate, prostie și lipsă de empatie pentru tot ce-i românesc și omenesc? Bun, răspundeți la comenzile externe militărește, dar nu mai licărește în voi puțină dragoste pentru acest popor înjosit? Mai există vreo urmă de onoare în voi, domnilor? Iulian Capsali

2019-11-17 09:27:13
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

 Art. 80(1)"Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării" - Cum pot garanta  alogenii pentru independenta nationala cand politica lor de 30 de ani de "valori" occidentale a fost sa fim "pas cu pas", dependenti total de  corporatiile, bancile si multinationalele  occidentale, distrugand economia nationala pe motiv parsiv de "morman de fier vechi"? - Cum pot garanta  alogenii unitatea poporului cand politica lor in ultimii 30 de ani a fost  sa dezbine poporul si sa-l goneasca printre straini in occidentul imperialist "civilizat", prin "dezbina si stapaneste"  si "paine si circ" ? - Cum pot garanta alogenii integritatea teritoriala cand politica lor in ultimii 30 de ani a fost sa imparta tara in regiuni in care românii majoritari au devenit straini in tara lor si sant asupriti si batjocoriti de minoritari  cu "drepturile" lor, cu statul lor  "drept", cu "valorile" lor occidentale si "justitea" lor "independenta"  ?

2019-11-17 09:47:23
Bre, ce fumezi acolo?

ca pute rau de tot.pai cu cine vrei ioropeanule?cu turcu sau cu rusu ai?!c-avem esperenta cu amindoi.

2019-11-17 10:30:55
De ce presedintele se intâlnea cu Kovesi periodic /cum declara naiv/

Dle Fenechiu,chiar vă e frică de moțiunea de cenzură ?Nu vedeti la PNL s-au strâns de pe la alte partide,PD,Dan Diaconescu in Direct,au mai fugit si de pe la ALDE si acum dă-le neicusorilor funcții.Graba cu care se fac numirile pe funcții,arată foamea flămânzilor de bani si putere,ce analize,ce sistem eficient, ce rahat ?Si daca ati început cu stângul ,PSD n-o să va lase să mâncați linistiți ciolanul.Mai observ ca nici măcar codul penal neconstituțional nu va intersează.doar sa schimbati compoziția Comisiei de la Venetia si sa puneti procurori capabili..capabili de orice.Că n-am auzit o invinuire ca PSD a cerut NUP pentru Dragnea,dar presedintele meu zice ca se intâlnea periodic cu Codruța.De ce ,purtător de vorbe,preluate de la Diaconescu ,de ce se intâlneau bre ,e independenta magistraților?

2019-11-17 11:31:33
Paine si circ in Romanica

Iresponsabilitate este un cuvant fara de inteles in PNL. Un cuvant amorf, asemanator cu ce inseamna "justitia" pentru Santa Klaus! Cat timp traiesc Angajatorii lui, Patronii, si inca sunt la butoane, cuvantul asta este aproape abstract pentu el. Dupa...cine stie? Soarta....

2019-11-17 15:24:59
Class

Legalmente este este imposibil... legea permite doar o moțiune de cenzura pe sesiune parlamentară... asa ca pana in februarie sa isi puna pofta în cui!

Alte articole din: Ultimele Stiri