Liberalii au votat-o pe Viorica Dăncilă ca să scape de Dan Barna. Analiza unei manipulări electorale

Saturday, 16 November 2019, 11:35 Sursă: Realitatea.NET

Liberalii i-au dat pe ascuns voturi Viorică Dăncilă ca să scape de Dan Barna din turul doi al alegerilor prezidențiale. Este posibil așa ceva? S-a întâmplat?

 

Adaugă părerea ta

Am tot auzit zilele astea: Liberalii i-au dat pe ascuns voturi Viorică Dăncilă ca să scape de Dan Barna din turul doi al alegerilor prezidențiale.

Ați auzit și dumneavoastră acest lucru? Dacă nu, înseamnă că nu ați votat în primul tur și nici nu vă interesează politica. Pentru că această teorie a conspirației pe centimetru pătrat a circulat destul de mult. 

Prima dată a venit de la un politician de care nu am auzit niciodată și nici nu cred că vom mai auzi. „PNL-ul se pare că vrea să intre Dăncilă în turul 2. Vă pot spune, deși nu pot proba, se pare că în teritoriu primarii PNL vor să-i dea voturi Vioricăi Dăncilă pentru a avea în turul 2 o mână moartă. Asta o simt la mine în teritoriu și ca urmare a întâlnirilor pe care le-am avut cu Mircea Diaconu sâmbătă și ni s-a spus : Voi știți că la noi la primarul X, Y, Z, vor să-i dea lui Dăncilă voturi să ajungă în turul doi?”, a povestit că s-a gândit liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, pe data de 29 octombrie. 

Mai multe pe evz.ro.