Klaus Iohannis şi soţia sa, vizită istorică la Ierusalim

Wednesday, 22 January 2020, 20:28 Sursă: Realitatea.NET

Mai mulţi lideri prezenţi la Ierusalim pentru cea de-a cincea ediţie a Forumului liderilor internaţionali dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului şi împlinirii a 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare de la Auschwitz-Birkenau - "Remembering the Holocaust, Fighting Antisemitism", care are loc la Ierusalim, au vizitat Biserica Sfântului Mormânt. Printre aceştia s-a numărat şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează o vizită în Israel. Marţi, el s-a întâlnit cu omologul său israelian, Reuven Rivlin, iar miercuri dimineaţă cu liderul Alianţei "Albastru şi Alb" din Israel, Benjamin Gantz. 

Joi, preşedintele Iohannis va participa la cea de-a cincea ediţie a Forumului liderilor internaţionali dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului şi împlinirii a 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare de la Auschwitz-Birkenau - "Remembering the Holocaust, Fighting Antisemitism".Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-23 05:49:12
Totul e istorie si incă măreață !

De ce istorică,bre,e pe urmele doamnei Elena Ceaușescu si dl Nicolae Ceausescu ?.E adevărat că ce face presedintele meu e istorie,dar așteptai să se scrie,nu anticipți că nici ..nici ce ?

Alte articole din: POLITICĂ