Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis: Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuvânt. Lista integrală, săptămâna viitoare

Monday, 08 December 2014, 21:18 Sursă: REALITATEA.NET

"Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuvânt ca Preşedinte al României, începând cu data de 21 decembrie. Lista integrală a echipei care mă va însoţi la Cotroceni va fi dată publicităţii săptămâna viitoare", a scris Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

Tatiana Niculescu Bran, scriitoare şi fost jurnalist la BBC, a scris anterior pe contul său de Facebook că preşedintele ales, Klaus Iohannis, i-a propus să-i fie purtător de cuvânt şi consilier de comunicare la Palatul Cotroceni, informaţia fiind confirmată de persoane din staff-ul lui Iohannis.

”O ştire despre mine (sper să fie o veste bună). Preşedintele ales al României, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt”, a scris Tatiana Niculescu Bran pe pagina de Facebook.

Informaţia a fost confirmată, pentru Mediafax, de surse din staff-ul preşedintelui ales, Klaus Iohannis.

Potrivit CV-ului, postat pe site-ul Editurii Polirom,  Tatiana Niculescu Bran a absolvit, Facultatea de Litere a Universităţii din Bucuresti şi Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles.

Între 1995 şi 2004 a fost redactor la Radio BBC World Service, Secţia Română de la Londra. Între 2004 şi 2008, ea a condus biroul BBC World Service de la Bucureşti.

 

Mai multe pe Mediafax.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ