Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis, pe urmele lui Dăncilă în SUA! Ce agendă are șeful statului

Tuesday, 24 September 2019, 07:49 Sursă: REALITATEA.NET

Tema actualei sesiuni a Adunării Generale este ”Stimularea eforturilor multilaterale pentru eradicarea sărăciei, educaţia calitativă, acţiune climatică şi incluziune”.

Cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU a debutat la 17 septembrie şi are o durată de un an, segmentul de dezbateri generale la nivel înalt fiind cel mai important eveniment anual de diplomaţie multilaterală.

Preşedintele Klaus Iohannis, în calitate de şef al delegaţiei României, va susţine miercuri, 25 septembrie a.c., în jurul orei 9:15 (ora locală), declaraţia naţională în plenul Adunării Generale, în a doua zi a segmentului la nivel înalt al dezbaterilor generale.

Preşedintele României va participa, de asemenea, la Forumul Politic la Nivel Înalt (High Level Political Forum) pe tema ”Accelerarea implementării Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă”.  Preşedintele Klaus Iohannis va susţine tot miercuri, 25 septembrie, o intervenţie în cadrul sesiunii tematice ,,Leaders Dialogue 5 – Partnerships for Sustainable Development”, care se va desfăşura între 15:00-16:00 (ora locală).


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ